A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
net szakadás ADA P1 kapcsolat
Wink 
Sziasztok.

Sajnos újra bele szaladtam, hogy ha megszakad a net valamiért akkor csak manuális újraindítás után csatlakozik vissza a P1.
A net szakadás a telekomos szerelő miatt volt és nem tartott tovább 15 percnél.
Lehel megérné be tenni egy scriptet a rendszerbe, hogy ne csak párszor próbálkozzon, hanem mondjuk ciklikussan akár óránként ismételné a csatlakozási kísérletet, mert a szakadás du 4-kor volt és most vettem csak észre. Esetleg valaki több napra elutazik és szakad a net valamiért akkor amíg nem ér hazza nincs infólya.  Blush
Cool [Kép: lightbulb.png]
Válaszol
(2025-04-28, 07:12 PM)barkmoon01 Írta: Sziasztok.

Sajnos újra bele szaladtam, hogy ha megszakad a net valamiért akkor csak manuális újraindítás után csatlakozik vissza a P1.
Lehel megérné be tenni egy scriptet a rendszerbe, hogy ne csak párszor próbálkozzon, hanem mondjuk ciklikussan akár óránként ismételné a csatlakozási kísérletet, mert a szakadás du 4-kor volt és most vettem csak észre. Esetleg valaki több napra elutazik és szakad a net valamiért akkor amíg nem ér hazza nincs infólya.  Blush

Szia! Melyik firmware fut? Ha 30mp-en belül nem csatlakozik a wifihez akkor újraindul. Vagy WiFi van csak net nincs?
Válaszol
(2025-05-04, 08:49 AM)greenhess Írta:
(2025-04-28, 07:12 PM)barkmoon01 Írta: Sziasztok.

Szia! Melyik firmware fut? Ha 30mp-en belül nem csatlakozik a wifihez akkor újraindul. Vagy WiFi van csak net nincs?

A legfrissebb firmware van rajta, emlékeim szerint talán volt egy restart a jelerősítőben.
Válaszol
Sziaszok!

Nálam tegnap fagyott le a P1 Meter. Szerencsére 2 óra múlva észrevettem.
Legújabb firmware, se áramszünet, se wifi kiesés nem volt. (minden más működött).
Csak áramtalanítás (kihúzás-visszadugás) után indult újra.

Az ilyen esetek elkerülése érdekében, mikor az adatszolgáltatás bármilyen okból szünetel, nem merült fel egy olyan eszköz megépítése amiben egy kis memória tárolná az adatokat?
Válaszol
Sajnos a mai nap is meg ismétlődött a probléma. Az elektromos szolgáltató miatt 2 órán keresztül nem volt áram és elfelejtkeztem a P1 Meter újraindításáról, így csak most történt meg. Ez által egész nap nem volt infó az eszköztől.
Nagyon szükséges lenne a Script vagy hasonló megoldás a Wifi csatlakozás újra indítására.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég