Be tudom állitan a programban hogy a kedvezményes tarifa felett más összeggel számoljon ? Értem itt hogy 207kw felett más összeggel számoljon? vagy már ezt tudja magától?
Egyenlőre még nem tudja, de folyamatosan fejlesztjük az oldalt. Azért nem került bele mert pl nekem a rendszerhasználati díj sem fix hanem hektikusan változik számláról, számlára... Hibába adnám meg akár tarifánként az értékeket akkor sem stimmelne a számlával ez miatt... De lehet ez csak az én számlámon van így
(2025-03-07, 11:45 AM)Veres Tamás Írta: Egyenlőre még nem tudja, de folyamatosan fejlesztjük az oldalt. Azért nem került bele mert pl nekem a rendszerhasználati díj sem fix hanem hektikusan változik számláról, számlára... Hibába adnám meg akár tarifánként az értékeket akkor sem stimmelne a számlával ez miatt... De lehet ez csak az én számlámon van így
És nem lehetséges, hogy a rendszerhasználati díj a felhasznált energiával áll százalékos arányban?
Régebben én a gázszámlára csináltam ilyen algoritmust és az 100ft pontossággal kiadta a számla végösszegét. Ott is hasonló volt sok érték.
Esetleg érdemes lenne így vizsgálni és akkor egy dinamikus változóval meg lehetne oldani, még ha nem is lenne fillérre pontos.
Ha meg ezen a verzion már túl vagytok akkor egyenlöre nincs ötletem.
(2025-03-07, 09:23 AM)Gábor Írta: Be tudom állitan a programban hogy a kedvezményes tarifa felett más összeggel számoljon ? Értem itt hogy 207kw felett más összeggel számoljon? vagy már ezt tudja magától?
Szia! A technikai dashboard-on ez már megoldható. Hamarosan készítek egy ilyen kártyát is.