A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okosvillanyora.hu hibák
Bug 
sziasztok,

uj tag vagyok a forumon, illetve a termek uj felhasznaloja is

ma kaptam kezhez az ADA P1 Meter eszkozomet, es az elso 2-3 oraban jol is mukodott minden, viszont kb 15 oratol (11tol hasznaltam) ezt latom a dashboardon (kep1 - ARAMEROSSEGEK (A) widgetrol)

azt latom hogy megjelentek ilyen 90 amperes ertekek, es a tobbi, tehat a sajat grafikonon es a fogyasztas, visszataplalas widgeten is lathatoak.

megneztem az eszkozt, localhost jon az adat, keken villog 10 masodpercenkent.

context =>
- chrome verzio:  Version 136.0.7103.114 (Official Build) (arm64) (de safarin is ugyanez a tunet)
- ADA firmware verzió: 1.3.6

tech nezetben is hasonlo anomaliat latok (2. kep - MAI NAPI ADATOK)

otlet mi lehet a problema? ?‍♂️

(irtam emailt az info@okosvillanyora.hu mail cimre, szval bocs ha duplikaltam, nyilvan eleg egy helyen valaszolni ha van segitseg)

Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)

Válaszol
Rainbow 
(2025-05-28, 05:32 PM)papi1992 Írta: sziasztok,

uj tag vagyok a forumon, illetve a termek uj felhasznaloja is

ma kaptam kezhez az ADA P1 Meter eszkozomet, es az elso 2-3 oraban jol is mukodott minden, viszont kb 15 oratol (11tol hasznaltam) ezt latom a dashboardon (kep1 - ARAMEROSSEGEK (A) widgetrol)

azt latom hogy megjelentek ilyen 90 amperes ertekek, es a tobbi, tehat a sajat grafikonon es a fogyasztas, visszataplalas widgeten is lathatoak.

megneztem az eszkozt, localhost jon az adat, keken villog 10 masodpercenkent.

context =>
- chrome verzio:  Version 136.0.7103.114 (Official Build) (arm64) (de safarin is ugyanez a tunet)
- ADA firmware verzió: 1.3.6

tech nezetben is hasonlo anomaliat latok (2. kep - MAI NAPI ADATOK)

otlet mi lehet a problema? ?‍♂️

(irtam emailt az info@okosvillanyora.hu mail cimre, szval bocs ha duplikaltam, nyilvan eleg egy helyen valaszolni ha van segitseg)

ujra itt, egy olyan firmware verziora updateltem ami beta volt es az okozta a problemat, a csapat kiadott egy 1.3.7-s verziot, ami ujra mukodesre bizta igy a hiba gyorsan helyre allt, utolag is koszi
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég