sziasztok,
uj tag vagyok a forumon, illetve a termek uj felhasznaloja is
ma kaptam kezhez az ADA P1 Meter eszkozomet, es az elso 2-3 oraban jol is mukodott minden, viszont kb 15 oratol (11tol hasznaltam) ezt latom a dashboardon (kep1 - ARAMEROSSEGEK (A) widgetrol)
azt latom hogy megjelentek ilyen 90 amperes ertekek, es a tobbi, tehat a sajat grafikonon es a fogyasztas, visszataplalas widgeten is lathatoak.
megneztem az eszkozt, localhost jon az adat, keken villog 10 masodpercenkent.
context =>
- chrome verzio: Version 136.0.7103.114 (Official Build) (arm64) (de safarin is ugyanez a tunet)
- ADA firmware verzió: 1.3.6
tech nezetben is hasonlo anomaliat latok (2. kep - MAI NAPI ADATOK)
otlet mi lehet a problema? ?♂️
(irtam emailt az info@okosvillanyora.hu mail cimre, szval bocs ha duplikaltam, nyilvan eleg egy helyen valaszolni ha van segitseg)
uj tag vagyok a forumon, illetve a termek uj felhasznaloja is
ma kaptam kezhez az ADA P1 Meter eszkozomet, es az elso 2-3 oraban jol is mukodott minden, viszont kb 15 oratol (11tol hasznaltam) ezt latom a dashboardon (kep1 - ARAMEROSSEGEK (A) widgetrol)
azt latom hogy megjelentek ilyen 90 amperes ertekek, es a tobbi, tehat a sajat grafikonon es a fogyasztas, visszataplalas widgeten is lathatoak.
megneztem az eszkozt, localhost jon az adat, keken villog 10 masodpercenkent.
context =>
- chrome verzio: Version 136.0.7103.114 (Official Build) (arm64) (de safarin is ugyanez a tunet)
- ADA firmware verzió: 1.3.6
tech nezetben is hasonlo anomaliat latok (2. kep - MAI NAPI ADATOK)
otlet mi lehet a problema? ?♂️
(irtam emailt az info@okosvillanyora.hu mail cimre, szval bocs ha duplikaltam, nyilvan eleg egy helyen valaszolni ha van segitseg)